+4741200706

©2018 by Miriam Rasmussen Windsurfing. Proudly created with Wix.com

Search
  • miriamrasmussen7

Velkommen på kurs!

Updated: Dec 5, 2019


Bli med meg på 6-dagers kurs i vinter - vind, sol, og flatt vann gir perfekte betingelser for læring!


Jeg har den store ære og privilegium å invitere til seilbrettkurs i Egypt i vinter! Jeg har fått med meg de beste samarbeidspartnere; Sentido hoteller og Surfmotion surfesenter. Vi seiler i paradisiske Soma bay, som med sitt paddeflate vann er det perfekte stedet for å lære inn nye ferdigheter. 

Vi tilbyr 2 forskjellige nivåer på kursene våre; Nybegynnere benytter senterets egne instruktører, freeride/viderekommende tar jeg meg av.  Dette har vi gjort for at klubber, familier eller vennegjenger skal kunne ta turen sammen, samtidig som alle får et tilbud som er tilpasset sitt egen ferdighetsnivå. 

Nybegynnerene seiler inne i den innerste lagunen, som har fri vind, men er skjermet fra bølger, så det er lett å komme i gang. 


Dette er stedet vi seiler på! Vi står på sandbanken, deltagerene seiler helt inntil oss, og kan når som helst hoppe av og ta en prat med instruktøren.

Mitt kurs holder på her, og i området utenfor. Vi samles på en grunn sandbanke som stikker ut mellom de to områdene slik at vi kan gi tilbakemeldinger mens dere er på vannet, noe som gir en unikt effektiv læringssituasjon. Jeg tar max10 deltagere pr gruppe (med 2 instruktører) slik at alle er sikret tilfredsstillende individuell oppfølging.  Vi tilpasser dagene etter vindforholdene, på dager med vind starter vi med en felles gjennomgang av dagens arbeidsoppgaver, og er på vannet 2 økter à 2.5 timer. Resten av tiden er det friseiling.  På kveldstid har vi debriefing, samt videobasert gjennomgang av dagens og neste dags undervisning. På dager med lite vind bruker vi tiden på teori, diskusjoner, trimming av utstyr samt trening på tack og lettvindsjibb på vannet. Vi har også med to foiler som alle som vil kan få prøve. Dette kurset er for deg som er ferdig med nybegynnerstadiet, som kan vende, plane og krysse. Har du seilt i mange år, men føler at du har stagnert er dette også noe for deg.  Sammen presser vi hverandre ut av komfortsonen og våger å prøve nye ting som løfter ferdighetene våre, samtidig som vi har det fantastisk gøy sammen! Trenger du sommerneopren fra Glidesoul, eller kan du bestille det i webshopen min før du drar. 
Peter Müllers Surmotion er et av de største, mest tiltalende og best organiserte utleiesentrene jeg noen gang har sett. Trivelige ansatte og et stort og bra utleietilbud i fantastiske omgivelser gir den beste rammen for hygge og læring jeg kan tenke meg.  Soma bay er en verdensklasse seilbrett-destinasjon. Bak sandbanker og rev seiler vi på flatt, turkist vann i trygge omgivelser. Her blåser det bra hele året, sommeren er best, men selv på vinteren er det svært gode sjanser for å få vind de fleste av dagene. 

Reserver leieutstyr eller utstyrslagring her: http://surfmotion.com/?lang=en


Så nært kan dere seile til instruktørene!

Vi bor sammen på Sentido Palm Royale, som er en 4.5 stjerners luksusresort. Vi spiser nydelig mat i et flott miljø. Det blir ikke feil å ta med penklær, men surfeshorts og t-skjorte går også fint.  Vi spiser sammen på vårt eget reserverte bord og diskuterer dagens utfordringer over en god middag. Et 7 netters all-inclusive tilbud er inkludert i kursprisen. 


Bildet fra hotellet, området vi seiler i ligger i bakgrunnen i bildet.


En kan reise med Apollo reiser, den eneste turoperatøren som tilbyr direktefly til Hurghada fra Norge. Vi flyr med SAS. På 5.5 timer er vi fremme, og bruker fra flyplassen ca en time ned til Soma bay. Vell ut av pass og visum kontrollen blir dere møtt av en sjåfør, som kjører deg/dere i nye biler til hotellet. Hvis flyet fylles opp før du har bestilt, kan man likevel komme seg dit med Turkish Airlines. Prisen blir faktisk litt lavere, men flyet går på natten, og flytiden blir nesten dobbel så lang.  Alt du trenger å gjøre er å bestille fly hos Apollo, og kurs hos oss, så er alt i orden. (Tar du med eget utstyr, må du også bestille det selv)

Bestill flyreise her: https://www.apollo.no/ (klikk på "flybiletter", og "hurghada")


Da står det bare igjen å ønske dere velkommen når dere kommer. Jeg er som sagt utrolig stolt og glad over å kunne tilby et så godt organisert, og et så komplett kurstilbud for norske brettseilere. Jeg er sikker på at alle deltakere vil komme hjem fulle av nye ferdigheter og gode opplevelser. 

Bestill kurs her: https://www.miriamrasmussenwindsurfing.com/book-online


<a href="http://blogglisten.no/blogg//www.miriamrasmussenwindsurfing.com/"><img src="//blogglisten.no/img/blogglisten.png" alt="Blogglisten" /></a><img height="0" border="0" width="0" alt="hits" src="//hits.blogsoft.org/?eid=3539" />

427 views