+4741200706

©2018 by Miriam Rasmussen Windsurfing. Proudly created with Wix.com

Search
  • miriamrasmussen7

Seilbrettkurs på Hove

Updated: Aug 15, 2019

NYTT KURS I HØSTFERIEN!


HVOR:

Fra vårt nystartede surfesenter på https://canvasnorway.com/ har vi i sommer arrangert en serie med seilbrettkurs på Hove camping i Arendal. Responsen på både tilbudet og det pedagogiske utbyttet av kursene har vært formidabel, så det er grunnlag for videre drift! Neste sommer vil vi være på plass fra 1.mai til 15-oktober og vil arrangere kurs for alle nivåer, små og store events og vil ha et stående tilbud om utleie hele sommeren.

Hovekilen er spesielt egnet for kurs pga at den er skjermet fra bølger mens vinden slipper gjennom. Det går an å leie kvalitetsutstyr fra Starboard/Severne på stedet. Campingen har også et flott aktivitetstilbud for folk i alle aldre, samt en god restaurant på stedet, så ta gjerne med familien på tur!HVORDAN:

Kursene tilpasses deltakerenes ønsker, men typiske tema er strandstart, vannstart, seilestilling, jibb, utstyrstrim, valg av riktig utstyr, foiling, mm.


Målet vårt for kursene våre er at deltakerene skal reise herifra med en klar forestilling av hva de skal trene videre på, gjennom å jobbe strukturert med visualisering, baning av bevegelser og repetisjon.

Kursene på Hove har alternativ arena på Lista hvis vinden skulle svikte, vi pakker alt utstyret i tilhengere og kjører ned på morgenen hvis dette er aktuelt. (Dette har vi ikke trengt å gjøre hittil i sommer)

Brettseiling er såpass vanskelig å lære at vi ønsker å holde så lange kurs som mulig. Vi begrenser antall deltagere på kursene våre oppad til 8 pers, for å være sikre på at alle får nok en til en tid. Vi er to instruktører.

,Vi bruker videomateriell og øvelser på stranden for å sikre at alle får et klart bilde av arbeidsoppgavene sine før vi går ut og seiler.


Hove har en nyåpnet restaurant som er et naturlig samlingssted for de som vil spise sammen med oss om kvelden.


Vi spiser sammen hver kveld


Med få deltagere får alle mye en til en-tid med instruktørene


FOR HVEM:

Kursene er beregnet fra nybegynnere til viderkommende som er klar for større utfordringer. Føler du at du har stagnert, og ønsker et lite push med detaljer som gjør deg til bedre seilere har vi et godt tilbud til deg. Er det stor nivåforskjell på deltakerene våre, deler vi oss inn i grupper.

Drop-in/enkelttimer er også mulig på Hove det meste av sommeren hvis du foretrekker 1 til 1 situasjon.

Å lære nye ting er mere gøy når man gjør det sammen med andre :)


NÅR:

3 dagers kurs i høstferien - 4-5-6 oktober, Hove camping, begynner/viderekommende, mulighet for å leie utstyr.
OVERNATTING:

Hove camping har et variert utvalg overnattingstyper, mer info her:

https://canvasnorway.com/hove/overnatting/Gjøre, tenke, snakke brettseiling i fire dager, lær nye ting, få nye venner.


KURSPRISER:

Enkelttime 600.,-

Dobbeltime 900,-

2 dager 1800,-

3 dager 2500,-

4 dager 3100,-

5 dager 3600,-

6 dager 4000,-


For påmelding eller spørsmål send mail til miriamrasmussen@yahoo.comKursene egner seg også for den som bare vil finpusse på de små detaljeneANDRE KURS:

Vi planlegger flere kurs i Skandinavia og Egypt i tiden fremover, datoer og steder kan bli endret:


Uke 7, 2020 Soma bay Egypt, mulighet for å leie utstyr
Meld deg på kurs - bli en bedre brettseiler!

2,004 views1 comment